Novi Sad
04.06.2011.
08:26 > 10:34
Privredni sud u Novom Sadu odbio je zahtev za dodatno finansijsko veštačenje u slučaju ATP "Vojvodina", koje je zatražio zastupnik bivšeg vlasnika preduzeća Ilije Devića, Emir Jašarević.
  • Novosađanin

    05.06.2011 19:07
    Da je pravde
    Da je pravde i da je dević uložio trećinu para u MAS imali bi lepu stanicu na pravom mestu i svi bi bili zadovoljni a ATP"Vojvodina" bi i dalje radila! ALI NE hteo neko da bude monopolista i da uništi ostale prevoznike a stvar se okrenula protiv njega! PREVOZNICI NISU HTELI DA IDU NA TU STANICU!!! Razmislite zašto?!!!
  • Harry 21

    05.06.2011 18:50
    Očistimo Srbiju?!

    HA, HA KOMENTAR ....
    Kad su u pitanju pare, teško se kesa dreši, a kad se uzimaju lako se ruke zavlaće.
    Ipak ostaje da se pokrene inicijativa - peticija za ponovnim čišćenjem grada jer je očigledno ostalo dosta toga što nije očišćeno.
    Zar bi se neko imalo pametan odrekao nečega u šta je uložio ceo svoj život, trud, napor, svoje ideje i da se zadovolji da mu se nadoknadi samo uloženi novac? Gde su tu propale godine, neisplačene plate radnicima, socijalna osiguranja,neizvesnost,osiromašene porodice, enormna šteta što stanica ne radi a plus što je pokradena i oštečena.
    Ama ljudi kako bi stranac koji dodje autobusom na stanicu ATP Vojvodina pa dalje nastavi vlakom, obišao malo grad i upoznao lepote grada - hotel Park, Sajam, kafiće i dr. i poželeo da opet dodje u taj grad.
    Mi smo zemlja koja živi od turizma a ne od KUPUSA koji bi "sve se plašim uspevao na zemljištu baš ATP Vojvodina".
    Zaključak je da treba sve isplatiti do dinara a ko je odgovoran za štetu zna se da treba i da odgovara, samo da se ne završi kao do sada sa svima koji su optuženi za korupciju, kradju i sl. nedozvoljene radnje. Malo su u zatvoru pa se puštaju na slobodu ili u kućni pritvor.
    Kraj.
  • tnt

    05.06.2011 06:51
    stoti put
    Vam kazem da su najbolje mesto stanice je iza zeleznicke stanice. Sadasnja stanica je nekad bila lepa , a sada se pretvorilo u ruglo i nesnosna guzva i smrad. Kao da vam je tesko otici do te nove stanice, uistinu jeste da je daleko od zeleznicke ali za to postoje resenje i moze da se to uradi samo da imaju volje ovi u gradskoj kuci. Radnici iz MAS zive od stanicne usluge i ne zele da se odreknu stare stanice, a gradjani ne podnose atmosferu kod zeleznicke stanice.
  • Alibaba

    04.06.2011 20:34
    Ne ulazim u to ko stoji iza izgradnje ove stanice, ko je kome tu ostao kratak, ko koga preveo zednog preko vode, da li je opravdana izgradnja, . . . Hocu samo da kazem da sam tri puta bio na toj stanici kada sam koristio autobuse ATP "Vojvodina". Sva tri puta me je stanica docekala cista, WC-i sredjeni i uredni, cekaonica klimatizovana, peroni cisti, osoblje ljubazno. Stanica je bilo pravo osvezenje u odnosu na MAS-ovu stanicu koja pre vise lici na stalu nego na stanicu. Prljava, zaudara, WC-i smrdljivi i zapisani a neki i usrani, bez toalet papira i sapuna da se posle operu ruke, vruce i sparno u letnjim mesecima a peroni kao iz Felinijevih filmova. Jedino sto se slazem je to da je Devic napravio stanicu daleko od zeleznicke pa je jako nezgodno ljudima koji presedaju ili im ode voz ispred nosa pa moraju da se oslone na autobus. Da je grad hteo mogao je da napravi stazu od zeleznicke do te stanice, pasarelu iznad koloseka kao i pasarelu iznad puta kod Almaskog groblja. Za manje od 7 minuta bi se stizalo i peske na tu stanicu.
  • Bivsi zaposleni ATP Vojvodina

    04.06.2011 19:23
    Za stecajnog!
    gospodine Pavlovicu,dosao si u pezejcu,a sada si kupio dzip,nije neki,ali prosli auto si vozio 16 godina,sada si brzo dosao do para.
    Ja sam bio najvise za Manojlovica,Devic je mnogo investirao,a ja sam voleo Vojvodinu i sa Volvoima i u blatu i sa starom upravnom zgradom i bez stanice.Isto kao i ti, Ilija je mogao prodavati,a nije ni šarafa!
    Dosta si arcio,lepo ziveo i trosio nase.
    Necemo se sloziti sa tobom,puno te pozdravljam i pazi to je jako kaznjivo sto radis.
    Stecajni upravnik po zakonu odgovara svojom imovinom,a ti imas jedan stan,al su i izmislili zakon,pa ti si mnogo vise uzeo od jednog stana.
  • Posmatrač

    04.06.2011 16:24
    Poslovica
    Ne kaže se džabe u narodu: 'ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju!'.
    A onoliko su se hvalili i ondašnja gradska vlast (naročito), i vlasnik Dević...
  • Grupa radnika ATP Vojvodina

    04.06.2011 14:58
    Nikola Pavlovicu,to tako ne moze!
    Privredni apelacioni sud u presudi od 09.12.2010.godine precizno je rekao DA SE UTVRDI VISINA STETE PO SVIM OSNOVAMA KOMPLETNE ATP VOJVODINE!
    Nikola,ovo su te namestili grad i credit agricole banka da ides u zatvor!
    NA OVAKAV NACIN UMANJUJES STECAJNU MASU!
    Za to je isao u zatvor sin Bate Zivojinovica.
    Nije ATP Vojvodina samo autobuska stanica i lokali,tu spada i sve ostalo sto smo mi radili.
  • Bivsi radnik

    04.06.2011 14:57
    Molim vas ako je sudski spor u toku zasto se razvlaci imovina ATP"VOJVODINE" dok se postupak ne zavrsi.Em su pokrali sto je moglo da se pokrade ,a sada seku i autobuse i prodaju u otpad.
    Molim vas ako nesto zna o ovome da napise . Hvala.
  • Georg

    04.06.2011 13:10
    To čudo od nazovi stanice treba srušiti, zemlju preorati i zasaditi kupus.
  • Goran

    04.06.2011 12:30
    Ako grad ovom liku isplati 10 miliona eura, verovatno ce neko iz gradske vlade otici na robiju. Jel tako? A, nije? Pa da.. kod nas nikad niko ne odgovara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna